Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Sprøde Bankekartofler
Sprøde Bankekartofler opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave sprøde bankekartofler:
- 1 kg kartofler
- Olivenolie
- Groft salt
- Chilipulver
- Frisk rosmarin
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Sprøde Bankekartofler:
Skrub kartoflerne grundigt, og kog dem med skrællen på til de er al dente.
Kom dem i en stor plasticpose, slå en knude og bank på posen så kartoflerne moses en smule. Husk at de skal ikke smuldres, bare trykkes.
Kom herefter kartoflerne på en bradepande, stænk med olivenolie, krydr med groft salt, chilipulver og afslut med friske rosmarinstilke.
Bag kartoflerne ved 250°C i ca. 15 minutter, til de er sprøde og dufter dejligt.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.