Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Varm Kartoffelsalat
Varm Kartoffelsalat opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave varm kartoffelsalat:
- 2 kg små nye, skrubbede kartofler
- 4 fintsnittede forårsløg
- 1 spsk hvidløgsolie
- 8 skiver bacon
- 1 spsk grov sennep
- 1-2 tsk hvidvinseddike
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Varm Kartoffelsalat:
Til 10-12 personer.
Hæld kartoflerne i en gryde med kogende letsaltet vand. Kog dem i 15 minutter, eller til de er møre. Hæld vandet fra og skær kartoflerne i halve.
Kom kartoflerne i en stor skål sammen med de fintsnittede forårsløg.
Varm olien op i kartoffelgryden og steg baconskiverne sprøde. Tag dem op og afdryp dem på køkkenrulle.
Tag gryden af varmen og tilsæt hvidvinseddike og sennep. Rør lidt rundt, kom kartofler og forårsløg i, bland det hele godt sammen og anret det i en serveringsskål.
Bræk baconskiverne i små flager og vend dem i kartoffelsalaten, når du er klar til at servere.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.