Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Æblepostej
Æblepostej opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Æblepostej:
Til 4 personer.
Gør æbler og grøntsager klar. Kog risene.
Varm olien i en gryde, tilsæt karry, porrer og løg og steg dem klare.
Hæld revet æble, salt, mel og hakkede nødder i gryden og rør det hele sammen. Tilsæt de kogte ris og mælken.
Tag gryden fra varmen, og lad blandingen køle lidt af, inden æggene tilsættes.
Hæld farsen i et smurt ovnfast fad, evt. en brødform. Bag postejen 50-60 minutter nederst i en 200°C varm ovn. Stik en kniv i postejen. Er der rå dej på, skal den bage videre.
Sær postejen i skiver eller stykker, og servér den med salat og brød til. Kan også bruges afkølet som pålæg
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.