Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Bagte Kartofler med Krydret Souffléfyld
Bagte Kartofler med Krydret Souffléfyld opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave bagte kartofler med krydret souffléfyld:
- 2 store bagekartofler
- Havsalt
- Peber
- Smør
- 1/4-½ dl mælk
- 1 æggeblomme
- 1 æggehvide
- 50 g røget laks
- Hakket purløg
- 1 spsk grofthakkede kapers
- 2 hakkede soltørrede tomater
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Bagte Kartofler med Krydret Souffléfyld:
Kartoflerne skylles, prikkes og drysses med havsalt. Bages ved 200°C i ca. 1 time.
Ingredienserne til fyldet (laks, purløg, kapers, soltørrede tomater) blandes.
Der skæres et låg af kartoflerne, hvorefter de udhules. Kartoffelindmaden pureres, smør tilsættes kartoffelfyldet, mælken varmes og piskes i kartoffelfyldet.
Dernæst røres æggeblommerne i og der smages til med salt og peber.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i kartoffelfyldet. Fyldet kommes i de udhulede kartofler, der bages ved 175°C i 15-20 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.