Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Chilli-Kartoffeltærte med Hvidløg og Stegte Tomater
Chilli-Kartoffeltærte med Hvidløg og Stegte Tomater opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chilli-kartoffeltærte med hvidløg og stegte tomater:
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Chilli-Kartoffeltærte med Hvidløg og Stegte Tomater:
Tomater lægges på en bageplade med snitfladen opad. Hvidløgsfed og chilifrugter (1-2) lægges ved. Tomaterne drysses med sukker og salt og sættes i ovnen ved 175°C
Efter 10-15 minutter tages hvidløgsfedene ud og "smuttes" i en skål. Efter 15-20 minutter tages chillien ud, kernerne fjernes og derefter hakkes og blandes med hvidløgene.
Tomatkødet moses med en gaffel og blandes med hvidløg og chilifrugten.
Mel, salt og margarine æltes sammen og parmesan tilsættes. Dejen samles med vand så den opnår en fast konsistens. Rulles ud og lægges i en smurt tærteform. Tærtebunden prikkes med en gaffel og forbages ved 200°C i 10-15 minutter.
Kartoflerne skæres i skiver.
Æg, kvark, mælk og krydderier blandes.
Fyldet kommes i tærten, som bages ved 200°C i 25-30 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.