Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Kartoffel- & BlomkÃ¥lskarry
Kartoffel- & Blomkålskarry opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffel- & blomkålskarry:
- Olivenolie
- 2 skiveskårede løg
- 4 fed presset hvidløg
- 6 cm friskrevet ingefær
- 2-3 spsk karry
- 1 dåse tomater (uden væde)
- 4 dl vand
- 2 dl grøntsagsbouillon
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk gurkemeje
- ½ tsk cayennepeber
- 1 kg kartofler
- 1 blomkål
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kartoffel- & Blomkålskarry:
Kom løg, ingefær, karry og hvidløg i en gryde med lidt olie og sautér det i 5 minutter.
Kom så tomater og kartofler (i tern) i, og steg det i 5 minutter.
Kom væske i, til det lige er dækket og lad det simre i 12 minutter.
Kom så blomkålsbuketter i og lad det koge videre i 10 minutter eller til saucen er tyknet en smule.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.