Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Ratatouille
Ratatouille opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Ratatouille:
Pil løg og hvidløg og hak dem.
Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær den i strimler.
Skyl aubergine og courgette og skær dem i terninger.
Skyl tomaterne og skær dem i både.
Hæld olien i en gryde, varm olien op, og skru derefter ned for varmen.
Kom løg, hvidløg og peberfrugter i gryden. Svits og rør.
Kom aubergine, courgette og tomater i gryden. Svits og rør godt.
Tilsæt nu basilikum, oregano og peber, rør godt.
Læg låg på gryden og småkog i 25 minutter.
Skyl persillen og hak den.
Anret ratatouillen i et fad og drys persille over.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.