Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Rodfrugtpande med Bønner & Oliven
Rodfrugtpande med Bønner & Oliven opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rodfrugtpande med bønner & oliven:
- 3 3/4 liter vand
- 3 3/4 tsk groft salt
- 500 g fuldkornspasta
- 10 g smør
- 200 g gulerødder
- 300 g groftskåret knoldselleri
- 1 dåse røde kidneybønner
- 1 portion Karolines Køkken svampepande
- 75 g grofthakkede sorte oliven
- ½ tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- 100 g grofthakket rucolasalat
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Rodfrugtpande med Bønner & Oliven:
Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Tag 1 dl pastavand fra og lad pastaen dryppe af i et dørslag.
Lad imens smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits gulerødder og selleri i ca. 2 minutter. Hæld kidneybønnerne i en sigte og overbrus dem med koldt vand. Tilsæt den ene dl pastavand, fløde, indhold af låget, bønner, oliven, salt og peber og varm retten igennem - smag til.
Ved den friskkogte pasta samen med rucolabladene og server straks sammen med rodfrugtpanden.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.