Madkampen.dk » Ingredienser » Knoldselleri
Opskrifter på mad med Knoldselleri
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor knoldselleri indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Selleri-Æblesalat
Bland sukker og ymer sammen. Riv selleri og æble groft direkte ned i skålen. Vend godt rundt. Stil salaten på køl til servering....
-
Selleribøffer
Bland alle ingredienserne, og massér til det har en konsistens som frikadellefars. Form til bøffer og steg dem enten på panden i lidt fedtstof eller i ovnen ved 180°C i ca. 20 minutter....
-
Mexikansk Bønnegryde
Sæt bønnerne i blød i rigeligt koldt vand i mindst 8 timer. Lad dem dryppe af. Skræl kartofler, gulerødder, løg og selleri og skær dem i tern. Rens porrerne og skær dem i ringe. Flæk chilien, fjern kernerne og skær den ...
-
Salat med Æble, Knoldselleri & Granatæble
Smag creme fraiche til med vineddike og lidt sukker, og vend de groftrevne æbler og knoldselleri i. Pynt med grnatæblekerner ved servering. ...
-
Kartoffel-Sellerigratin
Skræl selleri og kartofler, del sellerien et par gange, og snit begge dele i papirtynde skiver. Læg kartoffel- og selleriskiver lagvis i en bradepande af metal (35x25cm) beklædt med bagepapir. Drys salt, peber, muskatnød og ost melle...
-
Salat med Æble & Knoldselleri
Pisk sennep og eddike sammen. Tilsæt langsomt olien i en lind strøm, mens du pisker konstant. Smag til med salt og peber, og stil til side. Skræl og del knoldsellerien i kvarte. Snit den fint på et mandolinjern eller med en skarp kni...
-
Kødboller i Selleri
Selleri skæres i tern, koges i det saltede vand og tages op. Kødfarsen røres med revet løg. Melet røres til en jævning med de 3 dl mælk og røres derefter i farsen. Ægget røres i og salt og peber tilsættes. Herefter formes...
-
Helstegt Kalvemørbrad med Kartoffel-Sellerimos
4 personer. Brun mørbraden godt på alle sider på en pande i smør og olie. Krydr med salt og peber, tag den af panden og læg den i et ildfast fad. Sæt fadet i en 150°C varm ovn (ikke varmluft) i ca. 20 minutter - eller til den h...
-
Sellerisalat
Rør ymer med de øvrige ingredienser. Skræl knoldsellerien og og riv den groft. Vend straks den revne selleri i salatsaucen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst 1½ time inden servering. Ved servering: Vend forsigtigt ...
-
Grønkålssuppe med Kartofler
Skær de grove stilke og ribber af grønkÃ¥lsbladene. Skyl dem grundigt og skær bladene i mindre stykker. Bring kartofler, løg og bouillon i kog i en gryde. Kog blandingen ved svag varme under lÃ¥g i ca. 20 minutter. Tilsæt grønkÃ...
-
Varmrøget Laks med Æblesellerifløde
4 personer. Et passende stykke varmrøget laks (ca. 120 g per person) lægges på lidt salat. Pisk fløden let og bland med græsk yoghurt. Tilsæt selleri og æble. Smag til med limesaft, salt og sukker. Pynt med cremen og et hår...
-
Rodfrugtpande med Bønner & Oliven
Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Tag 1 dl pastavand fra og lad pastaen dryppe af i et dørslag. Lad imens smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. ...