Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Simpel Svampegratin
Simpel Svampegratin opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Simpel Svampegratin:
Varm ovnen til 200°C. Gør svampene i stand og skær dem i tynde skiver. Rens porren og skær den i fine ringe. Skyl basilikummen og ryst den tør. Nip bladene af og skær dem i strimler.
Opvarm olien på en teflonpande. Svits porren 3 minutter ved svag varme under omrøring og læg den i et ovnfast fad med lave kanter. Skru op og brun svampene under omrøring. Fordel dem ovenpå porren og drys med basilikum, gem lidt til garneringen. Krydr med ½ tsk salt og 1/8 tsk hvid peber.
Pisk æggene sammen med fløde, muskat, paprika, ½ tsk salt og 1/8 tsk hvid peber. Hæld blandingen over svampene. Drys osten over.
Gratinér ca. 20 minutter i den varm ovn til osten er smeltet og gylden. Garnér med resten af basilikummen og servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.