Madkampen.dk » Ingredienser » Frugt

Opskrifter på mad med Frugt

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor frugt indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Appelsinris

    Ris, vand, appelsinjuice, salt og sukker koges som almindelige ris - 12 minutters kog og 12 minutters trækken. Lad risene køle helt af. Pisk en æggesnaps af æg og sukker. Vend fløden i. Vend cremen med de afkølede ris. Læ...


  2. Nøddetærte med Is & Frugt

    Findel fedtstoffet i melet. Tilsæt sukker og kom ægget i. Ælt dejen hurtigt sammen og lad dejen hvile koldt i 30 minutter. Hak nødderne groft og smør en springform. Pres lidt af de hakkede nødder på formens bund og sider. Rul d...


  3. Guldkage

    Pisk margarinen hvidt med sukkeret. Rør æggeblommerne i - en ad gangen. Bland mel og bagepulver, og rør det i dejen skiftevis med vand. Fordel dejen i 2 lagkageforme. Pisk æggehviderne meget sive og tilsæt så sukkeret. Pisk t...


  4. Flødebollelagkage

    frugt

    Tag bundene af flødebollerne - læg dem til side. Bland flødebolleskummet med creme fraichen og vanillesukkeret. Læg lagkagen sammen - fordel fyldet mellem bundene. Pisk fløde, og pynt toppen af kagen. Tag bundene og stil dem p...



  5. Lagkage med Nutella & Frugt

    Frugt

    Havregryn, smør og brun farin smeltes sammen i en gryde. Det hældes i en tærteform og bages i 10-15 minutter ved 180°C. Bunden smøres med Nutella, dernæst ligges et lag frugt og så flødeskum (NB! Kagen kan gøres mere frisk, ...



  6. Nem Isdessert

    frugt

    Baileysis: Hak chokoladen. Skør isen i mindre stykker, og rør den på en røremaskine. Når den er blevet blød, tilsættes chokolade og Bailey. Passionsfrugtis: Skrab indholdet af passionsfrugterne ud med en ske. Rør isen blød,...



  7. Frugtfrosting

    frugt

    Pisk smør og flormelis sammen i en skål. Tilsæt bær og pisk det hele grundigt sammen så frostingen tager farve fra bærrene....



  8. Audreys Chokolademousse

    Fløden varmes op. Imens knækkes chokolade i mindre stykker i hver sin skÃ¥l. Ca ½ liter fløde hældes over hver chokolade skÃ¥l. Rør til det bliver ligesom chokolademælk. Sæt det i køleskabet mindst et par timer. Pisk til flÃ...