Opskrifter » Desserter » Kager » Nøddetærte med Is & Frugt
Nøddetærte med Is & Frugt opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Nøddetærte med Is & Frugt:
Findel fedtstoffet i melet. Tilsæt sukker og kom ægget i. Ælt dejen hurtigt sammen og lad dejen hvile koldt i 30 minutter.
Hak nødderne groft og smør en springform. Pres lidt af de hakkede nødder på formens bund og sider.
Rul dejen ud til en tynd plade og put den i formen. Pres hakkede nødder på indersiden af dejen og prik bunden med en gaffel.Læg en kant af sølvpapir langs siden af formen.
Bag tærtebunden på midterste rille i ovnen ved 225°C i ca. 30 minutter. Lad den køle af.
Fyld tærten med skiver af is og frugt og pynt med hakkede nødder. Servér straks
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.