Madkampen.dk » Ingredienser » Knækkede rugkerner
Opskrifter på mad med Knækkede rugkerner
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor knækkede rugkerner indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Rugbrødsboller med Chokolade
Ca. 18-20 stk. Hæld øllen i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør dejen godt sammen. Hak chokoladen groft, og vend den i dejen. Dæk skålen med film og stil den koldt i 8-24 timer. Sæt d...
-
Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade
Dag 1: 1. Rør surdejen sammen, og kom den i et glas. Dæk med plastfilm, prik et par små huller i plasten. 2. Lad blandingen stå 2 dage ved køkkentemperatur. De skal dufte syrligt. Dag 3: 1. Rør surdej, hørfrø, solsikkekerner, ...
-
Rugboller med Chokolade - Chokorug
Ca. 25 boller Ælt alle ingredienserne til fordejen godt sammen, og lad dejen stå tildækket natten over. Lad kernerne stå i blød i det kogende vand i 1,5 time. Ælt nu kerner og fordejen med chokolade, maltsirup, salt og kakao ...
-
Rugbrød med Valnødder
Giv de knækkede rugkerner og vandet et opkog. Køl lidt af og tilsæt kærnemælk og øl. Bland citronsyre og de tørre ingredienser i et fad. Når væsken er håndvarm opløses gæren heri og det hele æltes sammen til en ensartet dej....
-
Fregnebrød
Rugkerner, sesamfrø, hørfrø og hvedekerner røres sammen med kogende vand og står 6-8 timer, til det er helt kvældet ud. Vand og gær røres sammen og røres i de skoldede kerner. Ymer, salt, sigtebrødsmel og hvedemel tilsættes...