Madkampen.dk » Ingredienser » Knækkede rugkerner

Opskrifter på mad med Knækkede rugkerner

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor knækkede rugkerner indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Rugbrødsboller med Chokolade

    Ca. 18-20 stk. Hæld øllen i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør dejen godt sammen. Hak chokoladen groft, og vend den i dejen. Dæk skålen med film og stil den koldt i 8-24 timer. Sæt d...


  2. Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade

    Dag 1: 1. Rør surdejen sammen, og kom den i et glas. Dæk med plastfilm, prik et par små huller i plasten. 2. Lad blandingen stå 2 dage ved køkkentemperatur. De skal dufte syrligt. Dag 3: 1. Rør surdej, hørfrø, solsikkekerner, ...


  3. Rugboller med Chokolade - Chokorug

    Ca. 25 boller Ælt alle ingredienserne til fordejen godt sammen, og lad dejen stå tildækket natten over. Lad kernerne stå i blød i det kogende vand i 1,5 time. Ælt nu kerner og fordejen med chokolade, maltsirup, salt og kakao ...


  4. Rugbrød med Valnødder

    Giv de knækkede rugkerner og vandet et opkog. Køl lidt af og tilsæt kærnemælk og øl. Bland citronsyre og de tørre ingredienser i et fad. Når væsken er håndvarm opløses gæren heri og det hele æltes sammen til en ensartet dej....


  5. Fregnebrød

    Rugkerner, sesamfrø, hørfrø og hvedekerner røres sammen med kogende vand og står 6-8 timer, til det er helt kvældet ud. Vand og gær røres sammen og røres i de skoldede kerner. Ymer, salt, sigtebrødsmel og hvedemel tilsættes...