Opskrifter » Bagværk » Brød » Rugboller med Chokolade - Chokorug


Print opskriften på Rugboller med Chokolade - Chokorug Print opskrift

Del på Facebook

Rugboller med Chokolade - Chokorug opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rugboller med chokolade - chokorug:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Rugboller med Chokolade - Chokorug:

Ca. 25 boller

Ælt alle ingredienserne til fordejen godt sammen, og lad dejen stå tildækket natten over.

Lad kernerne stå i blød i det kogende vand i 1,5 time.

Ælt nu kerner og fordejen med chokolade, maltsirup, salt og kakao til du har en jævn dej.

Form små boller 60-70g (dejen er meget klistret, så det er nemmest, hvis dine hænder er våde hele tiden).

Vend bollerne i grofthakkede hasselnødder og lad dem hæve tildækket i 2 timer.

Varm ovnen op til 280°C. Sæt pladen med bollerne i ovnen og hæld ca. 2 dl vand i bunden af den brandvarme ovn, så der opstår damp.

Skru ned til 200°C og bag bollerne i 40-45 minutter.

Opskriften er set hos cutecarbs.dk

Rugboller med Chokolade - Chokorug opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Rugboller med Chokolade - Chokorug Print opskrift

Andre spændende opskrifter i brød kategorien

Varme Hveder Flutes Stenalderbrød Verdens Bedste Brød (kendt fra TV2) Franskbrød Uden Hævning Hvedeknopper - Varme Hveder