Madkampen.dk » Ingredienser » Overtrækschokolade
Opskrifter på mad med Overtrækschokolade
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor overtrækschokolade indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Kiks, Chokolade & Banan Kugler
Knus kiksene til pulver. Mos bananerne. Bland kiks, banan og karamel godt sammen. Det skal have en konsistens, så det ikke hænger fast på hænderne, men det må heller ikke være tørt. Justér med mere/mindre kiks. Tril kugler...
-
Chokolade-Appelsinkage
Rør smørret med melet. Tilsæt æggene et ad gangen. Rør godt imellem hvert. Bland i en anden skål sukker, bagepulver og muskat. Vend dette i dejen. Tilsæt vanilleessens, appelsinskal og chokoladespåner. Hæld dejen i ...
-
Yankiekage
Smelt smør, sirup og yankiebar i en gryde. Tag gryden af varmen og bland rice crispies i. Fordel massen i en lille bradepande dækket med bagepapir. Når det er helt koldt, smeltes overtrækschokoladen og smøres på. Lad kagen st...
-
Amerikansk Konfekt
Smelt smørret i en gryde, og hæld så fløde, salt, sirup og sukker i gryden. Kos massen op, og foretag derefter "kugleprøven". Hæld 1 tsk af massen ned i en kop med koldt vand. Hvis massen straks kan trilles til en kugle, er den kog...
-
Mandelkage med Mandariner
Rør smør og sukker hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen og derefter de fintmalede mandler og appelsinsaft. Hæld halvdelen af dejen i en springform og bag kagen ca. 30 minutter ved 180°C. Kagen tages ud af ovnen, og de afdryppede ma...
-
Sachertærte
Rør margarine og flormelis hvidt og skummende. Tilsæt æggeblommerne én ad gangen. Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad. Rør chokoladen i dejen. Pisk æggehviderne helt stive og vend sukkeret i. Kom hviderne i chokoladed...
-
Himmerigsmundfulde
Bland alle ingredienserne undtagen chokoladen. Fordel massen på bagepapir (ca. 20x40 cm), og bag den i 20 minutter ved 175°C. Smelt chokoladen over vandbad, smør den ud over massen, som skæres ud i mundrette stykker mens den er va...
-
Chokokonfekt med Kokos & Honning
Skrab vanillekornene ud og blend dem med kokosmelet. Rør det sammen med honning og fløde til en fast konsistens. Form små kugler, som støbes i chokolade eller overtrækkes med chokolade....
-
Cambrinus Konfekt
Marcipanen æltes med så meget Cambrinus at det har en nogenlunde fast konsistens på vej mod det flydende. Hæld lidt smeltet chokolade i bunden af små forme, kom en skefuld marcipanmasse ovenpå og hæld chokolade over igen....
-
Chokoladeknas med Marcipan
Smelt chokolade og nougat i en skål over vandbad eller i en chokoladesmelter. Tilsæt cornflakes og mandler og rør rundt. Riv marcipan i og vend rundt. Fyld massen i de små konfektforme og stil dem til afkøling i 30 minutter...