Opskrifter » Desserter » Kager » Mandelkage med Mandariner
Mandelkage med Mandariner opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mandelkage med mandariner:
- 200 g smør
- 500 g sukker
- 6 æg
- 200 g smuttede, malede mandler
- Saften fra 2 appelsiner
- 2 dåser syltede mandariner
- 200 g overtrækschokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Mandelkage med Mandariner:
Rør smør og sukker hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen og derefter de fintmalede mandler og appelsinsaft.
Hæld halvdelen af dejen i en springform og bag kagen ca. 30 minutter ved 180°C.
Kagen tages ud af ovnen, og de afdryppede mandariner lægges på (gem nogle til pynt). Den sidste dej hældes over, og kagen bages igen ca. 30 minutter.
Når kagen er bagt, lægges chokoladen, som er brækket i mindre stykker, over. Den vil hurtigt smelte og kan så, med en kniv smøres pænt ud.
Lad kagen stå koldt i formen til næste dag. Kanten tages af formen, men lad kagen blive på bunden. Pynt med mandarinstykker.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.