Opskrifter » Bagværk » Formkager » Chokolade-Appelsinkage
Chokolade-Appelsinkage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolade-appelsinkage:
- 225 g blødt smør
- 180 g mel
- 5 æg
- 225 g sukker
- 1½ tsk bagepulver
- ½ tsk muskatnød
- 1 tsk vanilleessens
- 1 spsk revet appelsinskal
- 100 g chokoladepåner
- Pynt:
- Overtrækschokolade
- Revet appelsinskal
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokolade-Appelsinkage:
Rør smørret med melet.
Tilsæt æggene et ad gangen. Rør godt imellem hvert.
Bland i en anden skål sukker, bagepulver og muskat.
Vend dette i dejen.
Tilsæt vanilleessens, appelsinskal og chokoladespåner.
Hæld dejen i en smurt og raspdrysset randform.
Bag kagen ved 175°C i ca. 60 minutter. Vend kagen ud på en rist og pynt kagen med chokolade eller glasur og revet appelsinskal.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.