Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Friterede Hyldeblomster
Friterede Hyldeblomster opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave friterede hyldeblomster:
- 8-12 klaser hyldeblomst
- Frituredej:
- 200 g hvedemel
- Salt
- 1/4 liter mælk
- 2 æg
- Palmin
- Flormelis
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Friterede Hyldeblomster:
Rusk blomsterklaserne så alle løse blomster falder af. Fyld en skål med koldt vand og skyl blomsterne ved at dyppe dem hurtigt i vandet. Lad dem dryppe af i et dørslag.
Bland mel, salt og mælk til en jævning. Del æggene i blommer og hvider og rør blommerne i dejen. Pisk æggehviderne til stift skum og vend dem i.
Opvarm palminen i en gryde til ca. 170°C. Hold blomsterklaserne i stilken og dyp dem i dejen, en ad gangen og fritér, til de er gyldne. Tag klaserne op med en hulske. Klip den tykke stilk af og drys med flormelis. Servér straks - gerne med jordbærpuré
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.