Opskrifter » Bagværk » Kager » Donuts


Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave donuts:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Donuts:

Rør gæren ud i den lunkne mælk.

Tilsæt de øvrige ingredisner og ælt det hele grundigt sammen til en ensartet dej.

Lad dejen hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse (ca. 30 minutter).

Del dejen i 3 lige store stykker, der formes til kugler. Lad dem hvile et par minutter.

Tril hver kugle til en pølse på ca. 25 cm længe, der deles i 10 stykker. Tril stykkerne til boller.

Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir drysset med mel og lad dem efterhæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.

Varm palminen op til ca. 180°C. Kom en lille klat dej i gryden. Bruser palminen op, er den klar til brug.

Lav et hul i hver bolle, der udvides med pegefingrene, så der dannes en ring på ca. 2 cm tykkelse. Lad ringene efterhæve ca. 30 minutter, lunt og tildækket, til dobbelt størrelse.

Kog ringene, ca. 2 minutter på hver side, til de bliver gyldne.

Tag dem op og lad dem køle lidt af på fedtsugende papir, inden de dyppes i en tynd glasur, og drysses med krymmel.

Donuts opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Donuts Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Kanelsnegle Mosters Triple Heart Attack P-tærte Kage med Chokoladeovertræk Bananroulade (marengs) Nøddetrekanter Rabarberkage med Marengslåg