Opskrifter » Bagværk » Boller » Koldthævede Morgenboller med Durum
Koldthævede Morgenboller med Durum opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Koldthævede Morgenboller med Durum:
Bland gæren i vandet og tilsæt salt, olie og durummel.
Tilsæt hvedemel til røreskeen kan stå selv. Tilsæt gerne lidt havregryn også.
Dæk skålen med et låg eller film, og stil dejen i køleskabet.
Næste morgen tændes ovnen på 250°C varmluft.
Sæt en skål vand ind i bunden af ovnen, læg dejklatter på en bradepande (evt. med en spsk solsikkekerner under hver).
Drys evt. med græskarkerner, solsikkekerner, sesam, birkes eller andet.
Sæt bollerne i den varme ovn, og bag dem i 15-20 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.