Opskrifter » Bagværk » Boller » Sprøde Langtidshævede Morgenboller
Sprøde Langtidshævede Morgenboller opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave sprøde langtidshævede morgenboller:
- 10 g gær
- 1 dl A38
- 6 dl koldt vand
- 1 dl solsikkekerner
- 1 spsk blomsterhonning
- 15 g havsalt
- 800 g hvedemel
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Sprøde Langtidshævede Morgenboller:
Udblød gæren i vandet, og tilsæt derefter de øvrige ingredienser.
Stil dejen i køleskabet i 10 timer tildækket med et fugtigt viskestykke.
Næste morgen tages dejen ud på et let meldrysset bord, og rulles til en pølse.
Skær 12-15 boller ud og bag dem i en 240-250°C varm ovn i ca. 15 minutter til de er gyldne og sprøde.