Opskrifter » Bagværk » Boller » Sprøde Langtidshævede Morgenboller


Print opskriften på Sprøde Langtidshævede Morgenboller Print opskrift

Del på Facebook

Sprøde Langtidshævede Morgenboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave sprøde langtidshævede morgenboller:



Opskrift indsendt af


Sprøde Langtidshævede Morgenboller opskrift

Sådan laver du Sprøde Langtidshævede Morgenboller:

Udblød gæren i vandet, og tilsæt derefter de øvrige ingredienser.

Stil dejen i køleskabet i 10 timer tildækket med et fugtigt viskestykke.

Næste morgen tages dejen ud på et let meldrysset bord, og rulles til en pølse.

Skær 12-15 boller ud og bag dem i en 240-250°C varm ovn i ca. 15 minutter til de er gyldne og sprøde.

Print opskriften på Sprøde Langtidshævede Morgenboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Langtidshævede Havregrynsboller Grahamsboller Gulerodsboller med Havregryn Boller til Sliders Koldthævede Boller med Havregryn Jettes Gulerodsbrud