Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Chokolade Bradepandekage
Chokolade Bradepandekage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolade bradepandekage:
- 250 g sukker
- 3 æg
- 175 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 3 spsk kakao
- 1 dl mælk
- 150 g smør
- Toscaglasur:
- 125 g smør
- 115 g sukker
- 2½ spsk hvedemel
- 2½ spsk mælk
- 100 g mandelflager
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokolade Bradepandekage:
Pisk sukker og æg lyst og luftigt.
Bland de tørre ingredienser sammen, og vend dem i sammen med mælk og smeltet smør.
Hæld dejen i en smurt form eller en bradepande beklædt med bagepapir (ca. 23x33cm).
Bages i ca. 20 minutter ved 200°C (almindelig ovn).
Varm ingredienserne til glasuren igennem. Smør den på kagen, og bag kagen i yderligere 10 minutter.
Lad kagen køle af inden servering.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.