Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Tusindfryds Chokoladekage
Tusindfryds Chokoladekage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tusindfryds chokoladekage:
- 200 g margarine
- 225 g sukker
- 3 æg
- 165 g hvedemel
- 1 dl kokosmel
- 2 tsk bagepulver
- 3 spsk kakao
- 2 dl fløde
- Glasur:
- 150 g flormelis
- 2 tsk vanillesukker
- 2 spsk kakao
- 2 spsk smør
- 2 tsk pulverkaffe
- Lidt kogende vand
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Tusindfryds Chokoladekage:
Ovnen tændes på 170°C
Æggene deles.
Margarine og sukker piskes hvidt.
Æggeblommerne tilsættes sammen med hvedemel, kokosmel, bagepulver og kakao.
Fløden tilsættes og der røres godt.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i med en dejskraber.
Dejen hældes i en lille bradepande eller en springform og bages ca. 1 time.
Kom flormelis, vanillesukker, kakao og nescafé i en skål.
Læg smørret øverst og dryp kogende vand ned over smørret, så det smelter.
Rør glasuren sammen og fordel over kagen, når den er kølet lidt af.