Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Tykmælkskage (kanelkage)


Print opskriften på Tykmælkskage (kanelkage) Print opskrift

Del på Facebook

Tykmælkskage (kanelkage) opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave tykmælkskage (kanelkage):



Opskrift indsendt af


Tykmælkskage (kanelkage) opskrift

Sådan laver du Tykmælkskage (kanelkage):

Rør tykmælk og sukker sammen enten i hånden eller med maskine.

Tilsæt det smeltede smør.

Bland mel, kanel og natron, og sigt det i lidt ad gangen under omrøring.

Smør en bradepande med margarine, hæld dejen i, og bag ved 200°C i 20-25 minutter.

Sæt kagen til afkøling, og lav glasuren (flormelis, smeltet margarine, vanillesukker, kakao, kaffe) imens. NB! Det skal være færdig kaffe, IKKE pulver

Fordel glasuren på kagen med en dejskraber, når kagen er helt afkølet.

Print opskriften på Tykmælkskage (kanelkage) Print opskrift

Andre spændende opskrifter i bradepandekager kategorien

Tusindfryds Chokoladekage Kanel-Chokoladekage Den Du Ved Nok - Kage Orangekage Bøfkage Svampet Hindbærkage med Kokostopping