Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Hindbærkage med Kokosmarengs
Hindbærkage med Kokosmarengs opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hindbærkage med kokosmarengs:
- Dej:
- 140 g smør
- 250 g sukker
- 4 æggeblommer
- 225 g mel
- 2 tsk bagepulver
- Fyld:
- 300 g hindbærmarmelade
- Marengs:
- 4 æggehvider
- 200 g sukker
- ½ spsk kakao
- 150 g kokosmel
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hindbærkage med Kokosmarengs:
Pisk smør, æggeblommer og sukker sammen.
Rør derefter mel og bagepulver i.
Spred dejen ud i en lille bradepande eller en foliebakke beklædt med bagepapir.
Fordel hindbærmarmeladen ovenpå dejen.
Pisk æggehviderne halvstive, hæld sukkeret i og pisk det helt stift inden kakaoen tilsættes. Vend til sidst kokosmelet i. Bred marengsen ud over kagen.
Bag kagen i 45 minutter ved 160°C. Lad kagen afkøle inden den skæres ud (kan sagtens laves dagen før).