Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Klassisk Chokoladekage med Kokospynt
Klassisk Chokoladekage med Kokospynt opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Klassisk Chokoladekage med Kokospynt:
Smelt smørret.
Pisk æg og sukker luftigt, tilsæt det smeltede smør, olie og mælk.
Bland de tørre ingredienser, sigt dem i æggemassen og rør det sammen til en jævn dej.
Fordel dejen i en beklædt form på ca. 30x40cm. Bag kagen midt i ovnen ved 175°C i ca. 25 minutter.
Lad kagen afkøle helt.
Smelt smørret til glasuren. Bland de tørre ingredienser og pisk det smeltede smør i lidt ad gangen med en håndmixer til en jævn glasur.
Fordel glasuren i et tykt lag på den afkølede kage.
Bland kokosmel med nogle dråber rød frugtfarve og gnid farven ind i kokosen med håndfladerne. Strø kokossen over kagen, inden glasuren stivner.
Stil kagen køligt, til glasuren er stivnet.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.