Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Snickers Bradepandekage
Snickers Bradepandekage opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave snickers bradepandekage:
- 300 g smør
- 500 g mørk chokolade
- 4 dl brun farin
- 7 æg
- 2 dl sukker
- 1 dl kakaopulver
- 1 tsk vanillesukker
- 1 tsk bagepulver
- 1½ dl hvedemel
- Karamelsovs:
- 1½ dl sukker
- 1½ dl brun farin
- 1½ dl lys sirup
- 175 g usaltet smør
- 7 dl fløde
- ½ tsk vanillepulver
- Pynt:
- 400 g saltede peanuts
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Snickers Bradepandekage:
Smelt smør, chokolade og brun farin ved svag varme, til en ensartet masse. Lad det køle ned.
Pisk æg og sukker godt. Sigt kakao, vanillesukker og bagepulver i, og vend det sammen.
Rør chokoladeblandingen i dejen, og sigt til sidst hvedemel i.
Hæld dejen i en bradepande (ca 20 x 30 cm) og bag kagen ved 175°C i 25 minutter.
Kom sukker, brun farin og sirup i en gryde, og kog det op ved middel varme. Når blandingen koger, tilsættes smørret lidt efter lidt og piskes i.
Lad blandingen koge igen, og tilsæt fløde i en jævn stråle under omrøring.
Kog karamellen op igen, og tilsæt vanille. Lad karamellen koge i 10 minutter. Sæt den til side, og lad den køle af til stuetemperatur.
Hæld karamelsaucen over kagen, og opbevar den på køl indtil servering. Drys med saltede peanuts inden kagen skal serveres.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.