Madkampen.dk » Ingredienser » Appelsinskal
Opskrifter på mad med Appelsinskal
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor appelsinskal indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Chokolade-Appelsinkage
Rør smørret med melet. Tilsæt æggene et ad gangen. Rør godt imellem hvert. Bland i en anden skål sukker, bagepulver og muskat. Vend dette i dejen. Tilsæt vanilleessens, appelsinskal og chokoladespåner. Hæld dejen i ...
-
Chokolade-Appelsinkage
Rør smørret med melet. Tilsæt æggene et ad gangen. Rør godt imellem hvert. Bland i en anden skål sukker, bagepulver og muskat. Vend dette i dejen. Tilsæt vanilleessens, appelsinskal og chokoladespåner. Hæld dejen i ...
-
Julefrikadeller
Bland alle ingredienserne rigtig godt. Lad farsen trække i køleskabet i en times tid. Form frikadeller og steg dem på en pande i rigeligt fedtstof eller i ovn ved 200°C i ca. 30 minutter....
-
Appelsinsandkage
Rør sukker og margarine grundigt. Pisk æggene i, et ad gangen. Rør mel, bagepulver, appelsinsaft og revet appelsinskal i. Hæld dejen i en aflang, smurt form og bag den ved 175°C i ca. 45 minutter. Hæld glasur rørt med app...
-
Havregrynskugler med Appelsin
Bland alle ingredienserne godt sammen til en ensartet masse. Tril massen til kugler af ønsket størrelse, og tril dem i kokosmel eller vend dem i smeltet chokolade....
-
Cornflakestoppe med Mandler
40-50 stk. Smelt palminen ved svag varme. Sigt flormelis og kakao heri, og rør godt rundt. Hak mandler og rosiner godt og rør det i sammen med lidt revet appelsinskal. Fyld cornflakes i, til massen ikke kan tage mere. Sæt ...
-
Appelsinmuffins
Ca. 15 stk. Opvarm ovnen til 200°C. Smelt smørret i en kasserolle. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk majsstivelsen i. Bland bagepulver og appelsinskal med melet og rør blandingen i dejen skiftevis med det smeltede, afk...
-
Lun Æbledessert
Til 6 personer. Forvarm ovnen til 180°C. Skær æblerne i 8-12 både, og bland dem med sukker, smør og appelsinskal og -saft i en stor skål. Bland godt, indtil alle æblerne er dækket. Hæld dem i et ildfast fad (1½ liter), der ...
-
Chokoladekage med Appelsinfløde
Til 4-6 personer. Forvarm ovnen til 180°C, og smør et ovnfast fad (2 liter). Sigt mel og 2 spsk kakao ned i en stor skål. Rør 125 g af sukkeret i, og lav en fordybning i midten. Bland mælk, æg, smør og vanille og hæld det i...
-
Jordbær Romanoff II
4 personer. Bland jordbær, likør, appelsinskal og sukker i en stor skål, dæk til og sæt den i køleskab i 1 time. Lad jordbærrene dryppe af, men gem væden. Purér ca. 1/4 af bærrene med væden. Fordel resten af bærrene i ...
-
New York Cheesecake
10-12 personer. Kør mel, sukker, citronskal og smør ca. 30 sekunder i en foodprocessor, indtil det ligner krummer. Kom æg i og saml hurtigt i maskinen til en dej. Ven den ud på en melet flade og form til en kugle. Pak den i film og l...
-
Orange-Chokolade Mousse
Til 6 personer. Varm chokolade og mælk i en gryde over svag varme, indtil chokoladen smelter. Pisk æggeblommer med appelsinskal og sukker, indtil det er let og cremet. Kom chokolade-mælkeblandingen i æggene under omrøring og hæ...
-
Orange Chokoladekage
Tænd ovnen på 160°C og smør en springform. Rør smør, sukker, vanillesukker, kaffe og appelsinskal skummende. Rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og kakao og sigt det i skiftevis med mælken. Rør dejen sammen. ...
-
Appelsinkrydderkage
Bland mel, natron, krydderier og sukker. Tilsæt appelsinskal og mandler. Pisk æggeblommer og mælk i melblandingen. Tilsæt det smeltede fedtstof. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Hæld dejen i en smurt form og ba...
-
Karbonader med Appelsinsauce
Kødet formes til 6 karbonader, krydres med peber, og steges på panden ca. 5 minutter på hver side. Karbonaderne holdes varme i et fad. Løg i terninger og champignon i skiver svitses på panden et par minutter og varmen dæmpes. Sa...
-
Nøddekage med Appelsin & Gulerod
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Tilsæt gulerødder og appelsinskal. Bland nødder, mel og bagepulver og vend det i dejen. Hæld dejen i en smurt springform. Bag den ca. 50 minutter ved 175°C på nederste ovnrille. Læg folie...
-
Krydrede Ananasskiver
Skræl ananasen og skær den i 1-2 cm tykke skiver. Fjern midterstokken og skær eventuelt skiverne i halvcirkler. Opvarm halvdelen af margarinen sammen med honning, ingefær og kardemomme på en teflonplade. Steg ananasskiverne på begg...
-
Nem Jordbærdessert
Læg jordbærrene i en skål. Drys farin og vanillesukker over, og bland det godt. Lad det hele stå i køleskabet, til sukkeret er smeltet, og jordbærrene har afgivet saft, ca. 20 minutter. Rør forsigtigt igennem en gang undervejs. ...
-
Vanilledessert med Bær
Fold en form af bagepapir som passer til en lille bradepande. Pisk æg og sukker skummende. Bland de tørre ingredienser. Sigt blandingen ned i æggesnapsen. Rør vandet forsigtigt i. Hæld dejen i papirsformen og bag kagen ved 200°C...
-
Øllebrød I
Skær rugbrødet (med skorpe) i små tern. Kom brødet i en gryde og tilsæt vand, maltøl, kanel og appelsinskal. Lad det trække i ca. 10 minutter. Bring blandingen i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 10 minutter. ...
-
Toscanske Mandelkager - Cantuccini
Bland mel og sukker sammen med bagepulver og salt. Ælt æg, æggeblomme og appelsinskal i, dernæst mandler og pistachienødder, som gerne må være hele. Lav aflange, ret flade stænger på en bageplade, pensl dem med æg og bag dem...