Opskrifter » Bagværk » Kager » Baconbrownies
Baconbrownies opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave baconbrownies:
- 175 g bacon
- 1 spsk honning
- 150 g smør
- 125 g lys muskovado sukker
- 125 g rørsukker
- 75 g kakao
- 150 g mel
- 1 tsk bagepulver
- 4 store æg
- 150 g chokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Baconbrownies:
Tænd ovnen på 190°C og kom bagepapir i en bradepande (A4 størrelse).
Rist baconen sprød på en pande. Når den er sprød, skrues der ned for varmen og honningen kommes på panden og fordeles over baconen. Vend det godt rund, tag det af varmen og lad det køle af.
Smelt smørret i en gryde og kom muskovado- og rørsukker i og lad det smelte. Tag det af varmen og rør kakaoen i sammen med mel og bagepulver.
Rør æggene sammen, og rør dem i, når det er afkølet en smule.
RRør bacon og grofthakket chokolade i dejen og hæld det i formen.
Bag den i 20-25 minutter ved 190°C. Brownies skal være lidt bløde indeni. Lad den afkøle 10 minutter i formen og derefter på en rist. Skæres ud i ca. 1 6 stykker.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.