Opskrifter » Bagværk » Kager » P-tærte Kage med Chokoladeovertræk


Print opskriften på P-tærte Kage med Chokoladeovertræk Print opskrift

Del på Facebook

P-tærte Kage med Chokoladeovertræk opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave p-tærte kage med chokoladeovertræk:



Opskrift indsendt af


P-tærte Kage med Chokoladeovertræk opskrift

Sådan laver du P-tærte Kage med Chokoladeovertræk:

Pisk æg og sukker sammen.

Smelt smørret og hak chokoladen.

Bland mel, vanillesukker, bagepulver, kakao og den hakkede chokolade og rør det i æggemassen sammen med smørret.

Kom dejen i en springform eller sekskantet form, der er foret med bagepapir, og lad kagen bage ved 170°C i ca. 40 minutter. Lad den afkøle i formen.

Smelt marshmallows med olie og sirup til en jævn masse og kom peanutsene i. Hæld massen over den letafkølede kage og lad den køle helt af.

Tag kagen ud af formen og hæld den smeltede chokolade over.

Nb! Bedst dagen efter den er lavet.

Print opskriften på P-tærte Kage med Chokoladeovertræk Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Cheesecake Walesstang Karamelcroissant Kage Hurtig Jordbærtærte Kakaosnitter Chokoladekage med Squash