Opskrifter » Bagværk » Kager » P-tærte Kage med Chokoladeovertræk
P-tærte Kage med Chokoladeovertræk opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave p-tærte kage med chokoladeovertræk:
- 2 æg
- 150 g sukker
- 100 g smør
- 50 g hvedemel
- 1 spsk vanillesukker
- ½ tsk bagepulver
- 3 spsk kakao
- 100 g chokolade
- Top:
- 150 g marshmallows
- 60 g sirup
- 1 spsk olie
- 75 g peanuts
- Smeltet mørk chokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du P-tærte Kage med Chokoladeovertræk:
Pisk æg og sukker sammen.
Smelt smørret og hak chokoladen.
Bland mel, vanillesukker, bagepulver, kakao og den hakkede chokolade og rør det i æggemassen sammen med smørret.
Kom dejen i en springform eller sekskantet form, der er foret med bagepapir, og lad kagen bage ved 170°C i ca. 40 minutter. Lad den afkøle i formen.
Smelt marshmallows med olie og sirup til en jævn masse og kom peanutsene i. Hæld massen over den letafkølede kage og lad den køle helt af.
Tag kagen ud af formen og hæld den smeltede chokolade over.
Nb! Bedst dagen efter den er lavet.