Opskrifter » Bagværk » Kager » Rabarber Crumble med Mandler
Rabarber Crumble med Mandler opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rabarber crumble med mandler:
- 100 g margarine
- 100 g hvedemel
- 100 g havregryn
- 100 g hakkede (eller flager) mandler
- 50 g sukker
- Fyld:
- 500 g rabarber
- 200 g sukker
- 1 spsk vanillesukker
- 2 spsk Maizena
- Tilbehør:
- Evt. vanillecreme
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Rabarber Crumble med Mandler:
Skær margarinen i tern, og hæld dem i en skål sammen med resten af ingredienserne til dejen. Smuldr dejen sammen til små klumper.
Skær rabarber i 1 cm stykker og vend dem med sukker, vanille og Maizena. Kom stykkerne i et smurt ildfast fad, og fordel dem i et jævnt lag.
Fordel crumble dejen over rabarberblandingen, og bag kagen i en 180°C forvarmet ovn i 35-40 minutter eller til overfladen er gylden.
Lad kagen køle af, og servér evt. med iskold, pisket vanillecreme.