Opskrifter » Bagværk » Kager » Bikuber I
Bikuber I opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave bikuber i:
- 6 æggehvider
- 300 g sukker
- 3 tsk citronsaft
- 1 tsk vanillesukker
- Piskefløde
- Finthakket chokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Bikuber I:
Pisk æggehviderne næsten stive, og hæld derefter sukkeret i lidt ad gangen.
Når det er blevet marengs, tilsættes citronsaft og vanillesukker. Marengsen skal være godt pisket, så bikuberne kan holde formen.
Kom marengsen i en sprøjtepose med stjernespids. Tegn en cirkel, der er ca. 10 cm bred og læg cirkler ovenpå, som bliver gradvist mindre (lidt ligesom da man lavede ler efter pølsemetoden i formning).
Bag marengserne ca. 75 minutter ved 120°C
Fyld marengserne med flødeskum irørt finthakket chokolade.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.