Opskrifter » Bagværk » Kager » Chokoladekage uden Sukker & Mel
Chokoladekage uden Sukker & Mel opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladekage uden sukker & mel:
- 10 bløde dadler uden sten
- 1 moden banan
- 3 æg
- 3 spsk blødt kokosolie
- 1 dl stærk kaffe
- 2 tsk ren vanillepulver
- 50 g kakao
- 1 tsk bagepulver
- 65 g almindelig mandelmel
- Et nip salt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
SÃ¥dan laver du Chokoladekage uden Sukker & Mel:
Til ca. 8 personer.
Skær dadlerne ud i små stykker, kom dem i en blender/foodprocessor og blend dem indtil de har konsistens som puré.
Tilsæt banan og blend igen - kom blandingen i en skål og tilsæt æg, kokosolie og kaffe, og pisk det hele godt sammen.
Tilsæt vanille, kakao, bagepulver, mandelmel og salt - pisk det hele godt sammen.
Kom dejen i en springform med bagepapir (20cm) og bag kagen ved 175°C i 30-35 minutter. Når kagen er helt kølet af, kan den dekoreres med letpisket fløde og friske hindbær
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.