Opskrifter » Bagværk » Kager » Snaskede & Svampede Kanelsnegle
Snaskede & Svampede Kanelsnegle opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Snaskede & Svampede Kanelsnegle:
Opløs gæren i mælken. Tilsæt æg, mel, sukker, salt og kardemomme.
Ælt dejen til den er glat og let slipper skålen.
Tilsæt smørret, og ælt som før. Sæt dejen til hævning overdækket med et fugtigt klæde i 1½ time.
Pisk smør, farin, sukker, sirup og kanel sammen.
Rul dejen ud til et rektangel på ca. 30*50cm. Smør remoncen på i et jævnt lag og rul dejen sammen.
Skær 12 snegle. Smør en form med smør, og stil sneglene heri. Lad dem hæve i 1½ time med et fugtigt klæde over.
Bag sneglene ved 180°C i ca. 25 minutter - lad dem køle lidt af, og pynt så med glasur.