Opskrifter » Bagværk » Kager » Snaskede & Svampede Kanelsnegle


Print opskriften på Snaskede & Svampede Kanelsnegle Print opskrift

Del på Facebook

Snaskede & Svampede Kanelsnegle opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave snaskede & svampede kanelsnegle:



Opskrift indsendt af


Snaskede & Svampede Kanelsnegle opskrift

SÃ¥dan laver du Snaskede & Svampede Kanelsnegle:

Opløs gæren i mælken. Tilsæt æg, mel, sukker, salt og kardemomme.

Ælt dejen til den er glat og let slipper skålen.

Tilsæt smørret, og ælt som før. Sæt dejen til hævning overdækket med et fugtigt klæde i 1½ time.

Pisk smør, farin, sukker, sirup og kanel sammen.

Rul dejen ud til et rektangel på ca. 30*50cm. Smør remoncen på i et jævnt lag og rul dejen sammen.

Skær 12 snegle. Smør en form med smør, og stil sneglene heri. Lad dem hæve i 1½ time med et fugtigt klæde over.

Bag sneglene ved 180°C i ca. 25 minutter - lad dem køle lidt af, og pynt så med glasur.

Print opskriften på Snaskede & Svampede Kanelsnegle Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Jordbærroulade Mosters Triple Heart Attack Walesstang Brownie med Karamel Whoopie Pies med Banan & Nødder Koldskål Cheesecake