Madkampen.dk » Ingredienser » Mandelmel
Opskrifter på mad med Mandelmel
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor mandelmel indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Chokoladekage uden Sukker & Mel
Til ca. 8 personer. Skær dadlerne ud i små stykker, kom dem i en blender/foodprocessor og blend dem indtil de har konsistens som puré. Tilsæt banan og blend igen - kom blandingen i en skål og tilsæt æg, kokosolie og kaffe, og p...
-
Broccoliboller
Kør broccolien helt fint i foodprocessoren. Hæld herefter massen over i en skål og rør de resterende ingredienser deri indtil det hele er rørt sammen til en fin masse. Fordel 10 klatter på bagepladen dækket med bagepapir (glat...
-
Mandelbund med Hvid Chokolade & Citronmousse
Tænd ovnen på 180°C (almindelig) varme. Pisk æggehviderne til mandelbunden stive. Tilsæt sukkeret - 1 spsk ad gangen og pisk massen til en marengs. Vend først mandelmelet og dernæst det smeltede smør i marengsen, til den er ens...
-
Tacotærte
Mal mandlerne til mel i en foodprocessor og bland melet med loppefrøskaller, smør, æg og salt. Smør en springform med smør og try dejen ud i formen. Prik nogle huller i den med en gaffel og lad bunden hvile i køleskabet i ca. 30 mi...
-
Mandelmuffins med Appelsin
Riv appelsinskallerne fint og pres saften ud af appelsinerne. Spæd juicen op med mælk, sÃ¥ du har 2½ dl. Sigt mel, bagepulver og salt i en skÃ¥l og rør mandelmel og sukker i. Pisk æg, mælk, olie og mandelekstrakt sammen og hÃ...
-
Brownie med Nutella
Pisk æggene luftige. Lun nutellaen i mikroovnen i 1 minut - rør rundt efter 30 sekunder. Rør derefter nutellaen i æggemassen. Bland mandelmel med salt og bagepulver og rør det i. Hæld dejen i en smurt form (lille bradepande e...
-
Frangipane med Rabarber
Skær rabarberne i små stykker på ca. 2 cm. Kom rabarber, cand og sukker i en gryde, og lad det koge op ved svag varme i 5-10 minutter, til rabarberne er møre og sukkeret opløst. Tag gryden af varmen og afkøl rabarberne. Si saft...
-
Sommerkage med Mandelbund & Friske Bær
Hæld alle ingredienserne i en skål, og giv det en tur med håndmixeren til det hele er samlet. Beklæd en tærteform med bagepapir og hæld dejen i. Bag bunden på 200°C i ca. 25 minutter. Lad den afkøle på en rist. Rør kagecrem...
-
Mandelmazarin med Creme & Friske Bær
Tænd ovnen på 175°C varmluft. Smør en tærteform (28cm) med lidt smør og drys den med lidt mel. Pisk smør, sukker og marcipan sammen i en skål og pisk 3-4 minutter til blandingen er cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk...
-
Barbaras Bananpandekager
Mos bananerne og bland dem med æggene. Tilsæt resten af ingredienserne, og pisk det til en ensartet masse. Steg pandekagerne i lidt flydende fedtstof på panden, og spis dem mens de stadig er lune. Tip! Pandekagerne kan sagtens l...
-
Chokolade Macarons
Bland kakao, sukker og mandelmel. Si det ned på et stort stykke bagepapir. Pisk halvdelen af æggehviderne til de er stive - så snart piskeriset trækker spor, tilsættes en spiseskefuld flormelis. Herefter tilsættes de sidste æggehv...
-
Chokolademakroner
Tænd ovnen på 200°C og beklæd en bageplade med bagepapir. Pisk æggehviderne med mandelmel, kakro og flormelis, til du har en tyk og klistret masse. Fyld en skål med koldt vand og dyp hænderne i den, inden du former dejen til sm...
-
Chokoladebrownies uden Mel
Tænd ovnen på 170°C. Smelt chokolade og smør i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen, rør vanilleessens og sukker i og afkøl en smule. Pisk æg i blandingen sammen med mandelmel og hakkede valnødder. Vend det hele ud i en sm...
-
Letbagt Chokoladekage
Den flydende chokolade ganache inden i kagen: Fløde og glukose koges op. Chokolade (175g) og smør (30g) smeltes og det hele vendes sammen. Hældes i form og afkøles til næste dag. Letbagt chokoladekage: Chokoladen og smør...