Opskrifter » Bagværk » Kager » Brownie med Karamel
Brownie med Karamel opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Brownie med Karamel:
Tænd ovnen på 180°.
Smelt smørret og chokoladen sammen i en lille kasserolle, og lad blandingen køle af.
Pisk æg, sukker og vanillesukker lyst og luftigt.
Tilsæt den lune chokoladeblanding, og bland det sammen.
Tilsæt til sidst mel og salt, og rør det hele sammen. Fordel dejen i en springform og bag den midt i ovnen i 30-40 minutter.
Til karamellen kommes alle ingredienserne i en gryde, og blandes godt sammen imens det smelter. Lad blandingen simre, indtil den tykner - det tager cirka 1 time. Pas på, det ikke brænder på.
Kom den afkølede karamel på kagen, og stil den koldt natten over (eller så længe som muligt. Serveres sammen med en klat god vanilleis.