Opskrifter » Bagværk » Kager » Nødderoulade
Nødderoulade opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave nødderoulade:
- 3 æg
- 125 g sukker
- 90 g fintmalede hasselnødder
- 1½ tsk bagepulver
- 1 spsk kartoffelmel
- Fyld og pynt:
- 2 dl piskefløde
- 1 banan
- 60 g hakkede hasselnødder
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Nødderoulade:
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Bland alle tørdelene og vend dem i æggesnapsen.
Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld dejen ud på.
Bag 5-6 minutter ved 250°C. Prøv efter med en strikkepind om kagen er bagt. Vend den ud på sukkerbestrøet pergamentpapir og lad den køle af.
Pisk fløden til skum. Skræl bananen og skær den i skiver.
Fordel bananskiverne, de hakkede nødder og lidt af flødeskummet over kagen. Rul kagen så fast sammen som muligt og fordel resten af flødeskummet over rouladen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.