Opskrifter » Bagværk » Kager » Triple Choc Brownies
Triple Choc Brownies opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave triple choc brownies:
- 185 g smør
- 185 g mørk chokolade
- 3 æg
- 3½ dl sukker
- 1½ dl mel
- 1½ dl kakao
- 2 dl hakket hvid chokolade
- 2 dl hakket lys chokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Triple Choc Brownies:
Stil ovnen på 180°C.
Smelt smørret og den mørke chokolade sammen i en kasserolle. Rør den sammen til en smidig creme. Lad den herefter køle af.
Pisk herefter sukker og æg luftigt og vend den afkølede chokolademasse i.
Sigt mel og kakao i og rør forsigtigt sammen.
Tilsæt alt det hakkede chokolade og hæld dejen over i en aflang form (ca. 20 cm).
Beklæd formen med bagepapir i stedet for at nøjes med at smøre formen. Så er den meget lettere at få ud i ét stykke.
Bag den i 35-40 minutter. Lad den køle af og skær ud i firkanter.
Set i "4-Stjerners Middag - Jens Romundstad"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.