Opskrifter » Bagværk » Kager » Triple Choc Brownies


Print opskriften på Triple Choc Brownies Print opskrift

Del på Facebook

Triple Choc Brownies opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave triple choc brownies:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Triple Choc Brownies:

Stil ovnen på 180°C.

Smelt smørret og den mørke chokolade sammen i en kasserolle. Rør den sammen til en smidig creme. Lad den herefter køle af.

Pisk herefter sukker og æg luftigt og vend den afkølede chokolademasse i.

Sigt mel og kakao i og rør forsigtigt sammen.

Tilsæt alt det hakkede chokolade og hæld dejen over i en aflang form (ca. 20 cm).

Beklæd formen med bagepapir i stedet for at nøjes med at smøre formen. Så er den meget lettere at få ud i ét stykke.

Bag den i 35-40 minutter. Lad den køle af og skær ud i firkanter.

Set i "4-Stjerners Middag - Jens Romundstad"

Triple Choc Brownies opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Triple Choc Brownies Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Grøn Giftkage med Squash Jordbærroulade Bagt Æblekage med Mandler & Makroner Mosters Triple Heart Attack Bananroulade (marengs) Brownie med Chokoladecreme