Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Brød med Kartofler, Mozzarella & Nødder


Print opskriften på Brød med Kartofler, Mozzarella & Nødder Print opskrift

Del på Facebook

Brød med Kartofler, Mozzarella & Nødder opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave brød med kartofler, mozzarella & nødder:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Brød med Kartofler, Mozzarella & Nødder:

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i rigeligt vand (ingen salt).

Når kartoflerne er kogt, hældes 2 dl af kartoffelvandet fra og blandes med 1 dl koldt vand fra hanen.

Mens vandet køler af, moses kartoflerne groft med smørret.

Skær mozzarellaen i små stykker, og hak hasselnødderne.

Når vandet er fingervarmt, kommes gæren i og røres ud.

Bland salt, kartoffelmos, mozzarella og nødder i og bland det hele godt.

Rør først tipo 00 i og derefter almindelig hvedemel, lidt ad gangen. Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt i ca. 5 minutter. Dejen klistrer en lille smule pga kartoflerne.

Tilsæt mel, til dejen er blød og let klistret. Lad den hæve på køkkenbordet i 30 minutter.

Tænd ovnen på 200°C varmluft eller 220°C almindelig ovn.

Ælt dejen kort, og form 8-12 flutes eller 2 store brød, som sættes til hævning i 20-30 minutter.

Pensl brødene med sammenpisket æg og drys evt. med lidt havsalt, oregano eller andre krydderurter og bag dem i 15-20 minutter.

Brød med Kartofler, Mozzarella & Nødder opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Brød med Kartofler, Mozzarella & Nødder Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madbrød kategorien

Hjemmebagte Burgerboller Dorthes Pitabrød Focaccia (opskrift fra Føtex) Muffins med Skinke & Champignon Nemme Naanbrød Suppehorn