Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Fladbrød
Fladbrød opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Fladbrød:
Hæld gær og sukker sammen i en skål. Lad sukkeret smelte gæret.
Bland gær og yoghurt sammen.
Pisk æg og salt i - det skal piskes godt.
Tilsæt melet lidt ad gangen.
Ælt dejen til den er smidig og slipper hænderne uden at klistre.
Stil den til hævning i 30 minutter et lunt sted.
Når dejen har hævet i 25 minutter, tændes ovnen på 200°C
Slå dejen ned og ælt den godt igennem.
Form dejen til 5 brød, så brødene er ca. 7 cm brede og 12 cm lange.
Bag brødene i ovnen på 200°C i 10 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.