Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Kartoffelfocaccia


Print opskriften på Kartoffelfocaccia Print opskrift

Del på Facebook

Kartoffelfocaccia opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelfocaccia:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kartoffelfocaccia:

Rør gæren ud i lunkent vand, og lad det stå i 5 minutter, til det begynder at skumme.

Bland derefter mel og mosede kartofler sammen med salt og tilsæt væsken. Ælt dejen godt igennem, til den er glat og smidig.

Kom dejen i en oliesmurt skål, og lad den stå tildækket i ca. 2 timer.

Pil hvidløg og skær dem i papirtynde skiver og bland dem i olivenolien.

Ælt dejen igen, og del den i 8 stykker. Form hvert stykke til flade, runde brød og læg dem på et par bageplader. Herefter skal brødene hæve tildækket i ca. 30 minutter.

Kom papirstynde kartoffelskiver på brødene og pensl dem med hvidløgsolien. Drys dem til sidst med rosmarinnåle, havsalt og friskkværnet peber.

Brødene bages ved 225°c i ca. 25 minutter.

Kartoffelfocaccia opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kartoffelfocaccia Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madbrød kategorien

Bagels Focaccia (opskrift fra Føtex) Dorthes Pitabrød Italiensk Foccacia Grønne Hvidløgsbaguettes Muffins med Skinke & Champignon