Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Kartoffelfocaccia
Kartoffelfocaccia opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kartoffelfocaccia:
Rør gæren ud i lunkent vand, og lad det stå i 5 minutter, til det begynder at skumme.
Bland derefter mel og mosede kartofler sammen med salt og tilsæt væsken. Ælt dejen godt igennem, til den er glat og smidig.
Kom dejen i en oliesmurt skål, og lad den stå tildækket i ca. 2 timer.
Pil hvidløg og skær dem i papirtynde skiver og bland dem i olivenolien.
Ælt dejen igen, og del den i 8 stykker. Form hvert stykke til flade, runde brød og læg dem på et par bageplader. Herefter skal brødene hæve tildækket i ca. 30 minutter.
Kom papirstynde kartoffelskiver på brødene og pensl dem med hvidløgsolien. Drys dem til sidst med rosmarinnåle, havsalt og friskkværnet peber.
Brødene bages ved 225°c i ca. 25 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.