Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Trekornsflutes
Trekornsflutes opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Trekornsflutes:
Gæren røres ud i 1 dl lunkent vand.
Hæld resten af vandet i, og tilsæt alle ingredienserne (dog ikke alt hvedemelet).
Lad dejen hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
Ælt dejen let igennem, del den i 3 lige store stykker, der trilles i bagepladens længde.
Lad dejen efterhæve til dobbelt størrelse, lunt og tildækket.
Pensles med æggehviden og drysses med sesamfrø.
Bages på næstnederste rille i en forvarmet ovn ved 225°C i ca. 20 minutter. Afkøles på en rist.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.