Opskrifter » Bagværk » Muffins & Cupcakes » Bananmuffins med BlÃ¥bær & Chokolade
Bananmuffins med Blåbær & Chokolade opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Bananmuffins med Blåbær & Chokolade:
Giver ca. 15 stk. Frosne blåbær skal IKKE tøes op inden brug.
Blødgør fedtstoffet og rør det godt sammen med sukkeret.
Tilsæt æggene, et ad gangen.
Mos bananerne og kom dem i sammen med havregryn.
Hæld mælken i.
Bland mel, natron, vanillesukker og salt sammen og rør det hele sammen til en ensartet dej.
Vend chokolade og blåbær i dejen med en dejskraber, pas på ikke at mose bærrene for meget.
Forvarm ovnen til 180°C (varmluft). Hæld dej i enten faste eller papirs muffinsforme - fyld 3/4 op.
Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter - tjek evt. med en kødnål
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.