Opskrifter » Bagværk » Muffins & Cupcakes » Hasselndde Cupcakes med Chokoladestykker & Krokant


Print opskriften på Hasselndde Cupcakes med Chokoladestykker & Krokant Print opskrift

Del på Facebook

Hasselndde Cupcakes med Chokoladestykker & Krokant opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave hasselndde cupcakes med chokoladestykker & krokant:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Hasselndde Cupcakes med Chokoladestykker & Krokant:

Giver ca. 15 stk.

Opvarm ovnen til 180°C.

Hak nødderne og rist dem langsomt på en pande.

Pisk smør, rørsukker og farin luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og rør massen jævn.

Sigt i en anden skål mel og bagepulver. Vend skiftevis melblandingen og mælken i sukkermassen.

Vend nødderne og den hakkede chokolade i dejen. Fyld dejene i forme og bag dem i ca. 18 minutter.

Hak nødderne. Smelt smøret i en gryde, til det ikke skummer mere, og tilsæt så sukkeret. Hasselnødderne tilsættes, når karamellen er blevet brun, og der røres godt rundt. Lad det stå på blusset og få lidt farve inden det tages af varmen, og hældes til nedkøling på et stykke bagepapir smurt med en smule olie.

Til frostingen piskes smør og flormelis luftigt. Tilsæt mælk og vanillesukker og pisk godt. Tilsæt til sidst kokos og citronsaft og pisk til du har en flot, jævn frosting.

Hæld frostingen i en sprøjtepose.

Når kagerne er helt kølet af, kan de pyntes med frosting og knust krokant.

Hasselndde Cupcakes med Chokoladestykker & Krokant opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Hasselndde Cupcakes med Chokoladestykker & Krokant Print opskrift

Andre spændende opskrifter i muffins & cupcakes kategorien

Regnbuemuffins Pæremuffins med Chokolade & Marcipan Chokolademuffins Appelsinmuffins Bananmuffins med Chokoladestykker Chokolade Cupcakes med Lakrids Frosting