Opskrifter » Bagværk » SmÃ¥kager & Cookies » Chokolademakroner
Chokolademakroner opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolademakroner:
- 2 pasteuriserede æggehvider
- 200 g mandelmel
- 30 g kakao
- 175 g flormelis
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokolademakroner:
Tænd ovnen på 200°C og beklæd en bageplade med bagepapir.
Pisk æggehviderne med mandelmel, kakro og flormelis, til du har en tyk og klistret masse.
Fyld en skål med koldt vand og dyp hænderne i den, inden du former dejen til små kugler på størrelse med en valnød. Dyp hænderne i vandet efter behov.
Sæt makronerne på bagepladen med passende mellemrum og stil dem i ovnen i 11 minutter.
De er bløde, når de er færdige, men de bliver hårde udenpå, når de afkøler, og skal stadig være fugtige indeni. Der er derfor inden grund til panik, hvis makronerne stadige er fugtige i bunden, når du tager dem ud af ovnen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.