Opskrifter » Bagværk » SmÃ¥kager & Cookies » Orangestænger
Orangestænger opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Orangestænger:
Ca. 60 stk.
Rør marcipan og smør sammen i en foodprocessor.
Tilsæt mel, sukker, revet appelsinskal og 1 spsk appelsinsaft og rør, til dejen samler sig.
Kom dejen i en sprøjtepose med en stor stjernetylle og sprøjt den ud i 6cm lange stænger. Læg dem på en plade med bagepapir, og bag dem ved 200°C i 10 minutter og lad dem så afkøle på pladen.
Smelt chokoladen, og dyp den ene ende af kagerne i chokoladen - lad den sætte sig.
Opbevar kagerne i en kagedåse, til de skal spises.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.