Opskrifter » Bagværk » SmÃ¥kager & Cookies » Sprøde Kranse
Sprøde Kranse opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave sprøde kranse:
- 250 g koldtq smør
- 250 g hvedemel
- ½ dl fløde
- Pynt:
- Sammenpisket æg og perlesukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Sprøde Kranse:
Ca. 75 stk.
Bagetid: 8-10 min. ved 200˚.
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt fløde og saml dejen hurtigt sammen. Må ikke æltes. Læg den koldt ca. ½ time.
Rul den tyndt ud på et melet bord. Udstik kagerne med 2 glas eller kolonneforme i forskellige størrelser, så kransens bredde bliver 1cm.
Pensl med æg og drys med perlesukker.
Sæt kransene på bageplade. Bag kagerne øverst i ovnen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.