Madkampen.dk » Ingredienser » Perlesukker

Opskrifter på mad med Perlesukker

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor perlesukker indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kringle

    Dejen laves som en almindelig gærdej, og stilles til hævning 1 time. Rør ingredienserne til fyldet godt sammen. Slå dejen op i 2 store kringler eller 4 mindre. Fordel fyldet i kringlerne og lad dem efterhæve 1 time. Pensl med ...


  2. Smørhorn med Marcipanfyld

    16 stk. Lun mælken og rør gæren ud deri. Tilsæt sukker, salt, blødt smør og halvdelen af melet. Rør det hele godt sammen. Ælt resten af melet ind i dejen lidt efter lidt - dejen skal være fedtet og blank og lige akkurat sl...


  3. Æblekage med Makron & Kagecreme

    Skær æblerne i store stykker (de skal ikke skrælles, dog skal kernehuset fjernes). Kog æblerne i en gryde sammen med de resterende ingredienser til æblemixen. Æblerne skal ikke koges helt ud. Lad det køle af igen. Lav en halv port...


  4. Adventskrans

    Smuldr margarine og gær ud i melet. Tilsæt sukker, salt og æg og ælt dejen godt sammen. Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted ca. 45 minutter. Til fyldet udblødes rosinerne i portvinen. Hak mandlerne. Rør margarine og ...


  5. Aristokrater

    Sigt melet ned i en skål. Ælt det sammen med smør, sukker og de hakkede mandler. Lad dejen køle mindst 30 minutter, gerne natten over. Tril dejen i stænger, der udskæres i stykker på 5 centimeters længde. Pensl med sammenpiske...


  6. Svenske Chokoladebrød

    Perlesukker

    Ca. 125 stk. Bagetid ca. 10 min. ved 175˚. Bland alle tørre dele i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Saml dejen let med det sammenpiskede æg (den bliver ret tynd). Rul dejen ud i 3 stænger p...



  7. Sprøde Kranse

    Ca. 75 stk. Bagetid: 8-10 min. ved 200˚. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt fløde og saml dejen hurtigt sammen. Må ikke æltes. Læg den koldt ca. ½ time. Rul den tyndt ud på et melet bord. U...


  8. Rosinboller med Ristede Mandler & Kanel

    Smuldr gæren i en skål. Drys sukker over og rør, til gæren er opløst. Rør smørret i sammen med mandler, piskefløde, æg og salt. Rør melet i lidt efter lidt og stil dejen til hævning på et lunt sted i 25 minutter. Slå deje...


  9. Orange Nøddechokoladekage

    Margarine røres med sukker, derefter tilsættes æggene - et ad gangen. Sigt mel, vanille, bagepulver og kakao i skiftevis med mælken. En del af nødderne samt hele appelsinen tilsættes. Til sidst røres det kogende vand i dejen...


  10. Æblemuffins

    Smørret smeltes. Æg og sukker piskes i en skål, tilsæt smørret og pisk igen. Bland mel og bagepulver og rør i dejen sammen med mælken. Skræl æblerne, og skær dem i tynde både, der dampes i lidt vand og sukker. Fordel...