Opskrifter » Bagværk » SmÃ¥kager & Cookies » Toscanske Mandelkager - Cantuccini
Toscanske Mandelkager - Cantuccini opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave toscanske mandelkager - cantuccini:
- 125 g sukker
- 125 g mel
- 1/4 tsk bagepulver
- 1 nip salt
- 1 æg
- ½ æggeblomme
- ½ tsk appelsinskal
- 100 g ubehandlede mandler
- 37½ g pistacienødder
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Toscanske Mandelkager - Cantuccini:
Bland mel og sukker sammen med bagepulver og salt.
Ælt æg, æggeblomme og appelsinskal i, dernæst mandler og pistachienødder, som gerne må være hele.
Lav aflange, ret flade stænger på en bageplade, pensl dem med æg og bag dem ved 180°C i 17-20 minutter, de skal helst få lidt farve.
Tag dem ud og skær dem med det samme i ca. 1 cm tykke skiver, og lad dem køle af på en rist.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.