Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Rabarber Fool
Rabarber Fool opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rabarber fool:
- 600 g rabarber
- 300 g rørsukker
- 1½ dl piskefløde
- Evt. 30 g syltet ingefær
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Rabarber Fool:
Til 6-8 portioner.
Skær rabarberne i skiver og hæld dem i et ovnfast fad sammen med sukkeret (hak evt. ingefær fint, og vend det i rabarberne).
Sæt fadet i ovnen ved 200°C i 25 minutter. Lad dem køle helt af. Gem lidt af siruppen til pynt.
Pisk fløden stiv, og vend rabarberne i. Hæld en smule af siruppen over ved servering.
Tip! Ønskes lidt crunch, kan man tilsætte et par knuste marengsreder/kyskager.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.